# | Name | Keywords | Year |
---|---|---|---|
1 | การพัฒนาสูตรโลชันทาผิวว่านหางจระเข้ | Lotion, Aloe vera crude extract, Antioxidant activity | 2020 |
2 | การศึกษาฤทธิ์ในการต้านอนุมูลอิสระและปริมาณฟีนอลิกรวมของสารสกัดข้าวกล้องงอก | Germinated brown rice, Antioxidant activity'' | 2019 |
3 | Iron chelating, antioxidant, and anti-inflammatory properties of brazilin from Caesalpinia sappan Linn | Anti-inflammatory, Antioxidant; Brazilin, Caesalpinia sappan L., Iron chelating | 2024 |
4 | THE ENHANCEMENT OF BIOACTIVE PEPTIDES, DIETARY POLYPHENOLS AND ANTIOXIDANT ACTIVITY IN RHIZOPUS OLIGOSPORUS FERMENTED SOYBEAN TEMPEH THROUGH PROTEIN HYDROLYSIS | fermented soybeans, soybean milk, vegan food, plant protein hydrolysate, antioxidant peptides, isoflavones | 2024 |
Copyright © 2020 Inovatik - All rights reserved